Nicolle Jagers

Hallo iedereen, mijn naam is Nicolle Jägers, ik ben geboren op 3 oktober 1963 en woon in Landgraaf samen met Ruud. Ik werk sinds 2003 bij ons op school, als fulltimer. Dit jaar werk ik in de onderbouw, in de groep de Sprinters, maar ik heb ook lange tijd met veel plezier in de middenbouw gewerkt. Waar ik ieder jaar weer erg van kan genieten is de ontwikkeling die de kinderen doormaken. Ik vind het dit jaar geweldig om mee te maken hoe de kinderen leren lezen, eerst losse letters en woordjes en later hele zinnen, maar vooral zeker ook de groei die ze doormaken op persoonlijk vlak. Heerlijk is dat om dit ieder jaar weer mee te maken.

Het blijft speciaal dat alle kinderen uniek zijn met hun eigen talenten. Ook al zijn deze niet altijd zichtbaar vind ik het een uitdaging om deze te ontdekken en deze talenten in te zetten waardoor ieder kind kan groeien.

Ik vind het belangrijk dat het welbevinden van kinderen goed is, dat zij zich goed voelen in de klas én op school. Hieraan werken we met kinderen, ouders en leerkrachten.

Ik houd zelf erg van wandelen, lekker eten (niet zelf koken), bloemschikken, lezen, tuinieren, gezelligheid en natuurlijk Roda.