Ed Doveren

Hallo allemaal,

Ik ben Ed Doveren ik ben woonachtig in Landgraaf getrouwd met Marion. Wij hebben een dochter die Fabiènne heet. Ik ben altijd actief geweest bij sportverenigingen. Mijn favoriete sporten zijn turnen, hardlopen en wielrennen. Deze laatste sport beoefen ik nog steeds actief en probeer wekelijks mijn kilometers te maken. Maar sport in het algemeen heeft mijn interesse. Ik ben ook altijd werkzaam geweest binnen de sport. Eerst als hobby en later steeds beroepsmatiger dit altijd gedaan naast een deeltijdbaan in de ouderenzorg als kok en verantwoordelijke keuken.

Toen ik uiteindelijk besloot mijn werkveld helemaal te verleggen naar het werkveld sport en bewegen kwam ik dagelijks bij diverse basisscholen om er als buurtsportcoach het bewegingsonderwijs te ondersteunen in Landgraaf. Zo kwam ik ook in contact met SBO De Wissel waar ik met veel plezier in schooljaar 2019-2020 ben begonnen als onderwijsondersteuner.

Verder was ik werkzaam op een BSO en als bewegingsagoog werkte ik op twee locaties in de regio Roermond.

Ook ben ik nog werkzaam voor de sportvereniging PHDES Landgraaf ik ben er coördinator peuter/kleutergym, turnen, free runnen en seniorensport.

Mijn hobby’s zijn: koken, fietsen, muziek luisteren, concerten en festivals bezoeken. Ik ben een echte Herman Brood fan natuurlijk van zijn muziek maar ook van zijn kunst. Ik lees graag sport gerelateerde boeken en lectuur. Ik kijk graag naar National Geographic o.a. naar Dr. Pol en Jamie Oliver.

Mijn favoriete vakantielanden zijn de Alpen landen om er te fietsen en te wandelen vooral in Zwitserland.