Bibi Hover

Hallo!

Mijn naam is Bibi Hover. Sinds het schooljaar 2018-2019 ben ik werkzaam bij SBO De Wissel. In de eerste twee schooljaren was ik vooral all-rounder. Doordat ik destijds in verschillende groepen les heb gegeven, heb ik de collega's en kinderen goed leren kennen. Nu ben ik werkzaam bij de Vuurpijlen.

In mijn vrije tijd doe ik graag wandelen en zwemmen en ben ik vrijwilliger bij de plaatselijke voetbalvereniging. Niet alleen ben ik vrijwilliger, maar ben ik ook supporter. Op zondag ga ik ons eerste elftal aanmoedigen. Helaas ben ik zelf geen voetbalster, maar geniet ik wel van een potje kijken of samen met de kinderen in de pauze een balletje te trappen.

Voordat ik bij SBO De Wissel kwam te werken, ben ik werkzaam geweest op verschillende scholen, meestal speciaal onderwijs (VSO/SO, SBO). Ik heb daardoor ervaring kunnen opdoen in verschillende soorten onderwijs, in aanpak gedrag, didactiek en leeftijd. Ook heb ik een tijdje als ambulant begeleider gewerkt, dit maakt dat ik ook de kant van zorg heb kunnen zien en ook deze ervaring kan ik weer meenemen in het werk dat ik doe.

Ik werk fulltime, dus ik ben alle dagen op school aanwezig. Ik hoop nog heel lang te mogen genieten van de kinderen, collega's en ouders van SBO De Wissel, want ik heb het hier ontzettend naar mijn zin!

Groetjes Bibi Hover